alltfler drabbats av allergier och liknande varianter av överkänslighet

På senare år har alltfler drabbats av allergier och liknande varianter av överkänslighet. Inte sällan är det otillräcklig (eller obefintlig) renhållning som är anledningen. Dålig städning bidrar till en rad problem på arbetsplatsen. Studier har visat att personalen presterar sämre och tar ut fler sjukdagar. Dessutom har orena och ofräscha arbetsplatser oftare problem med konflikter och dålig stämning. Som arbetsgivare är det således viktigt att du är noggrann när det kommer till att köpa in städservice. Som i alla andra branscher finns det betydande skillnader i både kompetens och pris. Vissa städfirmor hänger med i utvecklingen och ser till att personalen kontinuerligt får vidareutbildning, andra är bra mycket mindre seriösa i sin verksamhet.

Hur hittar man då städföretag som gör ett förstklassigt jobb till ett rimligt pris? Det avgjort bästa sättet är att använda sig av den kostnadsfria tjänsten kontorsstädning pris. Gå in på hemsidan och fyll i kontaktuppgifter och beskriv städbehov i webbformulär. Det tar inte mer än någon minut. Sedan är det klart att skicka in. När vi fått in din ansökan sonderar vi marknaden och tar fram offerter. Din ansökan är inte bindande och du har inget köptvång. Har du frågor om oss eller vår tjänst? I så fall kan du kontakta vår kundtjänst. Du når oss på telefonnummer 08-12 345 och e-postadressen info@kontorsstädning.com.

Städning är inte enkelt. Det kräver en grundlig kunskap om redskap, metoder och rengöringsmedel. Var noga med att anlita en firma som satsar på sina medarbetare och hänger med i utvecklingen. På www.kontorsstädning.com får du hjälp att hitta kvalitetssäkrade städtjänster.