Alternativ till hotell i Miami

Miami är en av de största turistorterna i USA och besöks årligen av miljoner turister från hela världen. Därmed är även utbudet på hotell i Miami stort, och det går att hitta hotell i Miami i varje prisklass, standard och smak. Speciellt området Miami Beach är populärt och den långa stranden kantas av hotell i alla storlekar. Här finns både stora hotell som hör till kända hotellkedjor, liksom mindre hostel och pensionat representerade. Om man inte vill bo på ett stort och opersonligt hotell i Miami finns det många hotell att välja mellan. En majoritet av dessa är byggda i Art Deco-stil och är belägna kring Miami South Beach som är ett mycket trendigt område. Problemet med dessa hotell är att de ofta har några år på nacken och därför brukar rummen vara ganska små.

Reser man med en mindre budget finns det flera motell, hostel och pensionat att välja mellan i Miami. De har inte alltid en så hög standard och brukar vara knappt utrustade, men vill man inte slösa så mycket pengar på själva boendet och få mera över till andra aktiviteter istället så kan det vara ett prisvärt alternativ. Vill man bo extra billigt finns det även flera campingplatser runtom Miami.

Om man är flera som reser tillsammans, till exempel en stor familj eller en kompisgrupp, så kan man även hyra en villa eller lägenhet i Miami. Det finns flera semesterlägenheter och villor som hyrs ut till turister i Miami, och ofta blir det inte mycket dyrare än att bo på hotell i Miami.