Bartender via Servicefinder

En bartender är någon som inte bara kan blanda ihop cocktails och andra drycker men också någon som kan diverse recept och kan bidra med idéer, särskilt om det gäller speciella evenemang som till exempel en företagsfest eller födelsedag eller kanske ett bröllop. En bartender har kunskap om vad som serveras, och kan råda om smak och förklara tillverkningsprocesser. De kan hjälpa att rekommendera till kunder och gäster och kan ge råd om allergier, som exempelvis en mjölkallergi.

En bartender är serviceinriktad och hjälper till att skapa en bra atmosfär på festen genom att vara effektiv och professionell och samtidigt gemytlig och underhållande för gästerna.

En bra bartender kan väl hantera stressen som ibland åtföljer att försöka fylla flera beställningar på samma gång och jobbar snabbt utan att överse kvalitén på dryckerna, vilket självklart är viktigt om det gäller en större fest eller ett bröllop. De måste också kunna relevanta lager gällande alkohol och servera alkohol på ett ansvarigt sätt.

Experthjälp

Det kan vara svårt att hitta rätt hjälp om man planerar ett evenemang som en företagsfest eller liknande, eftersom mycket information på nätet är vida spritt och det kan bli mer tidskrävande än man hoppats att hitta relevant information och personal. www.ServiceFinder.nu erbjuder en lösning till det problemet genom att lägga all information du behöver på en plats så att du slipper leta igenom olika sajter och sidor innan du hittar vad du söker. ServiceFinder hjälper inte bara att hitta de tjänster eller företag du söker utan bidrar även till din säkerhet genom de kriterier de begär att de som listar sina tjänster på sidan uppfyller. Företag måste till exempel kunna uppvisa en F-skattsedel.

Lätt att använda

Allt du behöver göra för att ta kontakt med den bartender du är intresserad av är att fylla i ett enkelt formulär som sedan besvaras så att du kan jämföra olika erbjudanden, efter till exempel bästa pris eller mest erfarenhet. Du kan känna dig säker eftersom ServiceFinder bara låter seriösa företag lista sig på sidan och därför behöver du bara kontakta och sedan anställa den person som passar dig bäst. Mer info på servicefinders facebook ,  twitter eller på servicefinder crunchbase