Börjar det bli dags att göra upp planer för studenten?

Börjar det bli dags att göra upp planer för studenten? I så fall ska ni surfa in på studentevent.se och ta en titt på vad vi har att erbjuda. Hos Studentevent kan du hyra individuell transport (olika typer av bilar eller helikopter) samt studentflak (som rymmer från 20 till 180 personer). Vi arrangerar även prisvärda studentskivor. Hör av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. Vi nås på telefonnummer 08-5225 3737 eller via e-post, info@studentevent.se. Följ oss även på Facebook, facebook.se/studentevent, för aktuell information om våra erbjudanden.

Studentevent organiserar säkra studentflak. Vi följer Transportstyrelsens och Polisens krav, och våra chaufförer (som ingår i hyran av flak) är erfarna. Dessutom åker varje flak med en flakvärd, som är minst25 år. Högsta hastigheten ett studentflak får färdas i är 20 km/h. På- och avstigning får endast ske när ekipaget står stilla. För att säkerställa att allt fungerar som det ska har vi alltid en jourbil inom 30 minuters avstånd. Skulle problem uppstå med fordonet eller ljudanläggningen så är vi snabbt plats och åtgärdar detta. Vi genomför dagligen noggranna kontroller av våra anläggningar.

Den som bokat studentflak har alltid 14 dagars bytesrätt. Du har under denna tid möjlighet att byta till ett mindre eller större flak (du kan även byta ljudanläggning) utan extra kostnad. Mer än 10 000 studenter åker varje år Studentevents flak. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera utsläpp och nedskräpning. Vid städning källsorterar vi allt tillsammans med IL Recycling. Sedan 2009 har vi ett nära samarbete med Returpack. Gå in på Studentflak Stockholm 2014 och läs mer om hur du fixar en lyckad student!