Den gamla japanska leksaken Kendama sprider sig

Den gamla japanska leksaken Kendama sprider sig som en löpeld över världen. Bli en del av rörelsen du också. En Kendama är så mycket mer än bara en leksak. Det är en passion. Och med hjälp av en Kendama förbättrar du också din koordinationsförmåga och koncentration.

En Kendama består av en hammare och en boll. Förenklat kan man säg att spelet går ut på att kasta upp bollen och fånga den med hammaren. En Kendama är roliga att leka med från första stund, men hur mycket man än tränar så finns det alltid nya tricks att lära sig och tekniker att förbättra. Och däri ligger också Kendamas magi.

Köp din Kendama hos Spelexperten.com, på http://www.spelexperten.com/kendama/ som erbjuder Sveriges största sortiment. Hos Spelexperten.com hittar du Kendamas för nybörjaren, såväl som för den erfarne spelaren. Glöm inte att du även kan handla en rad olika coola tillbehör till dina Kendama hos Spelexperten.com.

Det råder knappast någon tvekan om att Spelexperten.com är en populär sajt. Totalbetyget på Prisjakt ligger på imponerande 9,69 av 10. När du handlar din Kendama hos Spelexperten.com kan du alltid känna dig trygg. Spelexperten.com är ett Trygg E-handelscertifierat företag. Och som kund kan du välja mellan en rad olika betalningslösningar. Självklart har du 14 dagars ångerrätt, från den dag du hämtat ut ditt paket.

Spelexperten.com är väldigt duktiga på att förse sina varor med en ordentlig produktinformation. På så vis blir det lättare för dig som konsument att fatta ett väl underbyggt köpbeslut. I fallet med Kendamas kan du också se flera inspirerande videoklipp på Spelexperten.com.

Några frågor? Då ska du höra av dig till företagets kundsupport, som du når på telefonnummer 026-18 24 27. Kundsupporten har öppet vardagar 09-16. Du kan även mejla till Spelexperten.com på adressen info@spelexperten.com. Ha det så kul med din Kendama!