Den tidigare Klarna-chefen Jens Saltin är redo att skriva ett nytt kapitel

Den tidigare Klarna-chefen Jens Saltin är redo att skriva ett nytt kapitel i sin framgångsrika karriär. När Saltin valde att lämna Klarna var det många som funderade vilket nästa steg i karriär skulle komma att bli. Svaret är appen Steven!

Med Steven blir gruppbetalningar enkelt. Och nästa gång du går på restaurang tillsammans med dina vänner så slipper ni börja svettas när notan kommer in. För Steven håller koll åt er – vem i sällskapet som har betalat och vem som inte har gjort det.

Steven är en självklar förlängning av Swish och kan underlätta ditt och dina vänner liv i många olika situationer. Appen, som under en tid funnits i betaversion, kommer att presenteras för svenska användare under våren 2018. Därefter planeras en lansering ute i Europa.

Appen Steven är skapad av Jens Saltin och systemutvecklaren Fredrik Olofsson. Och allt talar för Steven kommer bli ännu ett framgångsrikt kapitel i Jens Saltins yrkesliv. För ingen kan säga att Saltin saknar erfarenhet när det kommer till smarta betalningslösningar.

Jens Saltin arbetade för Klarna under sju års tid. Den första rollen som Jens Saltin hade var som key account manager för Klarna mobil. Därefter har Saltin kunnat titulera sig Head of Sales, i Sverige, landschef över Holland, expansionschef och när han valde att lämna Klarna var han företagets landschef över Storbritannien.

Vidare har Jens Saltin också haft andra internationella uppdrag; på hedgefonden Rubicon i San Fransisco, Kalifornien, och på anrika Goldman Sachs, i London. Och allt tyder på en internationell framgång även denna gång.

Gör dig själv och dina vänner en stor tjänst genom att ladda ner Steven, appen som underlättar livet när man ska konsumera saker tillsammans. Steven har koll åt er medan ni kan fokusera på att ha roligt tillsammans.