Ett tufft liv innan man kan “leva lyckliga i alla sina dagar”

Att segra mot alla odds är inte något man brukar tänka på i samband med äktenskap. Men mellan bröllopet och att “leva lyckligt” finns det ofta en subliminal kamp varje par måste ta sig igenom, även om det inte är något de flesta vill tänka på. Om man inte inser det ökar risken för att man inte kommer att “leva lyckliga i alla sina dagar”.

Bara det att skaffa drömhuset som många drömmer om. Så många beslut att ta, så mycket att komma överens om. Vilket är det bästa läget? Ska det vara toppmodernt eller mysigt vintage?
Det kan handla om år av sparande, argumenterande och jämkande innan man till slut kommit överens och kan börja bygge eller inköp av drömhuset. För de par som inte varit beredda på alla kamp det kan innebära är dagen då det är dags att flytta in avgörande för parets vidare lycka. Om inte allt lever upp till deras förväntningar kan det vara droppen som får allt att rinna över och allt rasar. Vad händer då om paret inser att – när byggarbetarna lämnat deras drömhus – att allt är dammigt och smutsigt med sladdar och byggmaterial ligger överallt? Har de kraften att ta tag i det?
Om de däremot har varit förberedda kanske de har varit inne på www.byggstädning.org och hittat ett bra företag som kan fixa byggstädningen för en vettig summa, så de kan flytta in i sitt drömhus och leva lyckliga i alla sina dagar.