Flyttstädning: Ett oönskat måste

Flyttstädning: Ett oönskat måste

Att skaffa ett nytt hem kan vara en upplevelse som är lika rolig som stressig. Men att minnas att man måste flyttstäda – det är det som får många att rygga tillbaks av ovilja eller rent utav skräck. Det är aldrig roligt att städa, och särskilt inte efter en dag som spenderats med att packa och bära kartonger. Då är det mycket lättare att anlita en professionell städfirma som får jobbet avklarat åt dig och ger ett bra intryck. När det inte längre finns några mattor kvar att gömma dammet under – då gäller det att anlita duktiga professionella städare som tar sitt jobb på allvar och lämnar ditt förra boende rent och fint.

Att komma i kontakt med en seriös städfirma

Eftersom en flytt inte sker så ofta är det ovanligt att man på stunden kommer på precis vem man ska ringa för att skaffa hjälp. Det tar oftast en väldigt lång tid att komma i kontakt med en bra firma som du kan anlita till ett resonligt pris – eller också kan du välja att hoppa över hela sökprocessen och bara fylla i en fem-minuters ansökan hos ServiceFinder, Sveriges största tjänsteförmedlare, och fixa hjälp samma dag.

Så fungerar ServiceFinder

ServiceFinder har som mål att hjälpa dig som behöver anlita professionella hantverkare att komma i kontakt med dem på ett enkelt, snabbt och smidigt sätt. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan som du hittar på företagets hemsida, och ServiceFinder sköter resten åt dig. Efter det att du skickat in din ansökan matchas denna upp mot intresserade företag, och dessa skickar sina respektive erbjudanden till dig så snart som möjligt. Du kommer att bli kontaktad av upp till fem olika städfirmor bland vilka du endast behöver välja den som passar dig bäst. Sedan återstår endast att bestämma om detaljerna med det företag du valt att anlita och vänta tills flyttdagen kommer.