Gått på grund? Strular motorn?

Har olyckan varit framme? Gått på grund? Strular motorn? Lugn bara lugn. Låt Djursholms båtvarv i Stockholm ta hand om jobbet. Djursholms båtvarv, beläget på ön Stora Skraggen, är ett familjeägt företag som funnit i branschen sedan 1935.

Efter att du gjort din skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag så kan du med fördel hör av dig till Djursholms båtvarv. Företaget är väldigt snabba med att återkoppla med en bekräftelse/offert. Djursholms båtvarv samarbetar med de allra flesta försäkringsbolagen och hämtar, besiktigar och utför reparationer i Stockholm.

När du kontaktar Djursholms båtvarv så ska du komma ihåg att ha ett skadenummer, samt självklart namnet på försäkringsbolaget. Glöm inte heller att uppge kontaktuppgifterna till handläggaren.

Om du skulle ha några fler frågor om hur du ska gå tillväga så kan du med fördel surfa in på varvets hemsida, djursholmsbatvarv.se, där du hittar en smidig chattfunktion. Du kan också ringa till Djursholms båtvarv på telefonnummer 08-755 19 09 eller mejla till info@djursholmsbatvarv.se.

Djursholms båtvarv står för kunnande, tradition, kvalitet och effektivitet. det är inte så konstigt, då varvet grundades av den välrenommerade båtkonstruktören C.A. Fagerman, vars skapelser numera finns att beskåda på Sjöhistoriska museet, i Stockholm.

Och förutom försäkringsskador så kan Djursholms båtvarv stoltsera med en lång rad olika servicetjänster. Du kan bland annat anlita Djursholms båtvarv för polering, bottenmålning och konservering av motorer.

Skulle det vara så att din båt saknar förvaring över vinter så kan Djursholms båtvarv även hjälpa dig med detta. Vinterförvaring för båtar erbjuds i flera olika prisklasser. Surfa in på företagets hemsida för att kolla in vad som passar dig och din båt bäst.

Djursholms båtvarv har öppet vardagar mellan 09-17. Från 9 april till 28 juni så har varvet också helgöppet. Så vad väntar du på? Ta kontakt med Djursholms båtvarv redan idag. Du kommer verkligen inte ångra dig och din båt kommer tacka dig får lång tid framåt!