Genom alla tider har människor slagit vad.

Genom alla tider har människor slagit vad. Med tiden har spelandet blivit mer strukturerat och idag har vi speciella myndigheter som ser till att allt går rätt till. Länge spelade vi nästan uteslutande på engelsk fotboll och på hästar i Sverige. Idag är alternativet bra mycket fler. Förutom att du kan spela på i princip alla typer av sporter kan du även satsa pengar på en mängd andra saker, exempelvis om en viss musikgrupp kommer att ge ut en ny skiva ett visst år. Tidigare gick man vanligen ner till den lokala spelbutiken för att lämna in sina kuponger. Det behöver du inte göra längre. Tack vare internet, utbyggnaden av bredband samt nya smarta mobila enheter kan du spela när du vill och var du vill. För att hålla kolla på vad som händer inom nätspelandet, använd dig av bettingresurs.se. Här hittar du information om nya spelsajter och deras aktuella erbjudanden.

En spännande spelsajt är BetUs, som funnits sedan 1994. Idag erbjuder bolaget vadslagning för miljontals spelare. Här kan du spela på runt 50 olika sporter, bland annat fotboll, tennis, baseboll, ishockey, handboll, surfing och hästkapplöpning. BetUs erbjuder även poker och casino. Sajten är enkel att navigera, men tyvärr finns det ännu inte någon svensk språkversion. Som på alla andra seriösa sajter måste du vara 18 år gammal för att få spela.

Innan du kan börja spela måste du skapa ett konto. Första gången du sätter in pengar hos BetUs så får du en bonus på hela 50 procent. Om du lyckas värva en kompis får du 25 procent av hans eller hennes första insats. Läs mer om Bet US på www.bettingresurs.se!