Om grace wellness

Den som lider av övervikt eller fetma löper en förhöjd risk att drabbas av allvarliga hälsobesvär, exempelvis typ 2 diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. I sin forskning har Maria Feychting, professor i epidemiologi vid Karolinska Institutet, bland annat kunnat demonstrera samband mellan övervikt och livmoderscancer. Övervikt kan också leda till gallsten, ledbesvär, sömnrubbningar och barnlöshet. Förutom en mängd allvarliga fysiska konsekvenser har övervikt också en negativ inverkan på en persons psykiska välmående. Mångåriga studier vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg har visat att övervikt på ett signifikant sätt försämrar livskvaliteten.

Grace Wellness har sedan starten varit engagerat i frågor som rör viktkontroll och hälsa. Vår ambition som företag är både att sprida kunskap om dessa frågor samt hjälpa människor att gå ner i vikt och öka sitt fysiska välbefinnande. En viktig del av detta arbete är de kosttillskott som vi tagit fram och som underlättar viktreduktion genom att öka förbränningen, stärka ditt naturliga immunförsvar och verka aptithämmande. Dessa hälsopreparat är resultatet av ett mångårigt samarbete med medicinsk expertis. Våra produkter, som du kan läsa mer om på http://www.boosterreklam.se/portfolio/grace-wellness/, bygger på den allra senaste forskningen (genom att klicka på ”Dokumentation” i övre menyraden hittar du länkar till en av dessa studier).

I det moderna samhället är det bland svårt att få tiden att räcka till. Många av oss slarvar därför med vad vi äter. Med Bredspektrum Antioxidant, som finns att köpa på www.grace-wellness.se, får du i dig nyttiga vitaminer och mineraler som gör dig friskare och hjälper till att bekämpa skadliga antioxidanter. Besök www.gracewellness.eu och läs mer om oss och våra kosttillskott!