Har ni svårt att få plats med allt i bostaden?

Har ni svårt att få plats med allt i bostaden? Idag är det många som bor trångbott, inte minst i större städer där det råder bostadsbrist. En lösning på problemet är att göra sig av med sakerna. Samtidigt vet man ju aldrig när man kan behöva sina saker. Varför inte satsa på att magasinera istället?

Hos PickupStorage kan du räkna med bra priser och villkor. Surfa in idag och ta dig en titt. Förutom förvaring, magasinering & hyra förråd i Stockholm erbjuder PickupStorage en mängd andra tjänster, bland annat hämtning. Om du förvarar mer än tre månader hos PickupStorage är hämtningen gratis.

Packa ihop dina saker och placera dem vid huvudingången till din bostad så kommer PickupStorage och hämtar upp. Svårare än så är det inte. Om du förvarar mindre än tre månader är priset för hämtning 800 kr/timmen. Bokning av PickupStorages tjänster kan du göra direkt på hemsidan, PickupStorage.se.

Hos PickupStorage är flexibilitet ett honnörsord.

Här slipper du depositionsavgift och bindningstid. Du förvarar så länge du behöver och du betalar endast för det utrymme du använder. I princip finns det inga begränsningar för hur mycket, eller hur lite, du förvarar. På så sätt blir det ofta betydligt billigare att magasinera hos PickupStorage än hos andra företag.

För bästa – och säkraste – förvaring är lokalerna noga klimatkontrollerade. Och säkerheten är rigorös.

Området skyddas av larm och övervakningskameror. Dygnet runt bevakas området av Larm Assistans. Hos PickupStorage erbjuds en 100 % nöjd kund-garanti. När du ska förvara dina ägodelar, välj då det enkla och trygga alternativet. Välj PickupStorage!