Information om folsyra

Som den berömda klyschan säger, du måste förlora något för att kunna uppskatta dess sanna värde. Människor tenderar att bortse från de saker som de inte tror betyder mest i livet. En promenad i parken, titta på solnedgången, uppskatta varje ny morgon, hålla kontakten med en gammal vän och njuta av ett glas vin är några av de enkla saker som betyder mycket. Dessa enkla saker kan ge dig något som pengar inte kan ge – glädje, lycka i dess enklaste och renaste form. Om bara folk visste hur man känner riktig glädje, då skulle det aldrig vara komplicerat att  uppnå lycka.

Den mänskliga kroppen behöver vitaminer och mineraler för att kunna fungera. Lika mycket som den behöver luft och solljus. Vitaminer och mineraler spelar en viktig roll för att säkerställa att kroppen kommer att fungera smidigt. Vitaminbrist får man när kroppen inte får den nödvändiga mängden vitamin den behöver. Effekten varierar beroende på vad som “saknas” i ditt system. Symtomen kommer att visa dig och det är bättre att fatta beslut i frågan omedelbart än att vänta och låta kroppen drabbas av konsekvenserna. Så ta dagliga doser av de vitaminer du behöver och låt glädje spridas inuti kroppen. Kom ihåg regeln – det behöver inte vara komplicerat.

En av de berömda vitaminer som säljs är folsyra – en medlem av B-vitamin familjen även känd som vitamin B9. Blivande mödrar som inte vill riskera att uppleva glädjen av att ha ett friskt nyfött barn bör ta sin dagliga dos av folsyra för att se till att sitt barn är 70% säker från fosterskador som innebär ofullständig hjärn- och ryggmärgs utveckling.

Med hjälp av internet, är det lika enkelt som att dricka ett glas vatten att få dosen av de vitaminer som kroppen behöver.

Det finns online-butiker som www.folsyra.org som erbjuder onlineköp och leverans av vitamin B9.