Jag brukade tro att det fanns en genväg till allt .

Jag brukade tro att en teori kan bildas utan att det behövdes utföras tester eller experiment. Jag var alltid fascinerad av det faktum att vi kan välja att påskynda processen och ändå förväntar oss det bästa resultatet . Men jag hade fel . Att vara snabb är inte samma sak som att vara produktiv . De som arbetar snabbare kommer alltid offra något för att klara upp med hastigheten . Det är inte bara tiden det handlar om utan kvaliteten på slutresultatet.
Jag minns när jag var tvungen att ta itu med mitt dräneringsproblem. Jag använder mig alltid av temporärt fix eftersom jag inte har tid att ta reda på vad som är fel. Jag vill bara få det gjort så fort som möjligt. Jag stannade kvar i detta tankesätt tills problemet med min dränering blev så stort att det inte längre gick att ignorera. Entreprenören var tvungen gräva djupt för att se var det verkliga problemet låg. Det var nog den längsta tiden jag väntade på att något skulle bli färdigt tror jag. Den erfarenheten av att vänta var värt det eftersom dräneringen var fixad, och inga fler problem.
Lärdomen av min historia är inte bara tanken på att vänta , men att förstå att verkliga lösningar tar tid. Är du dränerings entreprenör som är villig att erbjuda en långsiktig lösning för människor som har problem med dräneringsfrågor ? Besök www.dränering.eu. Din kompetens är värdefull för någon som inte hart tid att vänta.