Låna pengar enkelt online

Du som behöver pengar men saknar tillgångar att använda som säkerhet kan teckna ett så kallat blancolån. Du kan låna upp till 350 000 kronor på det sättet. Eftersom blanco lån medför ett större åtagande för banken eller kreditinstitutet så blir räntan något högre. Gå in på Låna.at och läs mer om hur du går tillväga för att teckna ett blancolån och låna pengar.

Idag övervakas de flesta banker och låneinstitut av Finansinspektionen. Detta för att se till att dessa följer lagar och regelverk. Du ska dock noterar att det inte finns något lagligt tvång på att den långivare som beviljar ett blancolån står under Finansinspektionens kontroll. Som kund finns det därför all anledning att vara försiktig. Låna via Låna.at, så kan du vara säker på att du gör affärer med en seriös långivare.

Låna.at är ett oberoende nätombud som förmedlar lån via nätet. Vi jämför villkor från 17 olika banker för att kunna erbjuda dig bästa möjliga villkor. Via Låna.at kan du bland annat teckna privatlån, billån och bolån. Varför betala mer i ränta än du behöver? Låt oss på Låna.at hjälpa dig få ner dina lånekostnader så att du kan lägga dina pengar på annat.

Webtjänsten Låna.at  är helt utan kostnad och har tagits fram för att hjälpa den enskilde låntagaren att hitta det bästa möjliga lånet. Besök vår hemsida eller ring och prata lån med vår kundtjänst. Telefonnumret är 0770-455 903. www.Låna.at har alltid månat om personlig rådgivning och våra erfarna medarbetare finns tillgängliga dygnet runt för att svara på din frågor.