Läsplattan är en relativt ny företeelse som snabbt blir alltmer populär

Läsplattan är en relativt ny företeelse som snabbt blir alltmer populär. Numera ser man den överallt. Hur skiljer den sig då från andra mobila enheter? Läsplattan har ett primärt syfte: att göra det enklare och behagligare att lagra och läsa e-böcker, tidningar och andra digitaliserade publikationer. Alla större tidningar och tidskrifter erbjuder idag digitala prenumerationer. Nya böcker publiceras i både tryck och i digitalt format. Vill du veta mer om läsplattor, gå då till www.läsplatta.eu. Här hittar du allt om nya modeller, priser och mycket annat. Vi hjälper dig att hitta en läsplatta som överensstämmer med dina behov.

Det finns ingen anledning att tro att tryckta böcker helt kommer att försvinna, men tydligt är att den snabbt förlorar marknadsandelar. E-boken och läsplattan har flera stora fördelar, inte minst vad gäller mobilitet. Tidningar och tidskrifter satsar just nu stora resurser på den nya tekniken och alltfler av oss går över till digitala prenumerationer. På bokmarknaden är trenden lika tydlig. Försäljningen av vanliga tryckta exemplar minskar samtidigt som e-böcker blir allt populärare. Ökningen är snabbast inom barn- och ungdomslitteraturen. För den nya generationen läsare kommer det digitala formatet av vara norm.

Läsplattan ger dig ständig tillgång till de böcker och tidningar du vill läsa. Nya modeller väger bara runt 200 gram och är lätta att ta med var du än är på väg. Och de rymmer mellan 1500 och 200 böcker. Om du vill ladda ner nya titlar är det bara att koppla upp sig via wifi och surfa in på en e-bokhandel. Smidigare än så blir det knappast inte. För allt om läsplattor, gå till http://www.xn--lsplatta-0za.eu/category/basta-lasplattorna-i-toppskiktet/