Letar du efter ett städföretag?

Letar du efter ett städföretag som levererar vad de lovar och har mycket låga priser? Bor du dessutom i Storstockholm? Det självklara alternativet stavas Rent Hemma.

Städföretaget Rent Hemma i Stockholm erbjuder sina tjänster till privathushåll. Oavsett veckodag eller typ av städning kan du vara säker på att priserna är låga, utan att Rent Hemma gör det minsta avkall på kvaliteten.

För att bilda dig en uppfattning av vad Rent Hemma går för så kan du boka in en provstädning redan idag. En provstädning kostar endast 99 kronor i timmen. Många av de som bokat en provstädning väljer sedan att bli återkommande kunder hos Rent Hemma.

Vill du veta mer om vad företagets kunder tycker om Rent Hemma? Surfa då in på företagets hemsida Renthemma.se och klicka dig vidare till avdelningen ”Referenser”.

Rent Hemma sätter kundens trygghet först. Företaget är mycket seriöst och personalen har genomgått en noggrann rekryteringsprocess. Samtliga som arbetar för Rent Hemma har också tidigare erfarenhet av städning i privathushåll.

Hur ofta vill du få besök av Rent Hemma? Du kan antingen välja varje vecka, varannan eller var fjärde beroende på städbehovet. Rent Hemma erbjuder också hemstädning.

Vidare kan det vara bra att känna till att Rent Hemma är ett miljömedvetet företag. Rent Hemmas miljöpolicy innebär att alla tjänster ska utföras med en så minimal påverkan på miljön som möjligt.

Vad ingår i städningen? Som kund kan du själv bestämma detta. Men alla kunder har inte specifika önskemål och i dessa fall utgår Rent Hemma från en generell städlista, som du hittar på företagets hemsida.