Marint mode och professionella seglarkläder

Seglarshoppen är en butik på nätet som vill erbjuda det senaste och det bästa när det gäller marint mode och professionella seglarkläder. De säljer även flytvästar och accessoarer som skor, seglarhandskar och väskor.

I Seglarshoppens damsortiment kan du hitta kjolar, shorts, jackor, seglarbyxor och pikétröjor. Alla de plagg som säljs håller för de tuffa förhållanden som segling innebär samtidigt som de har en snygg design.

I herrarnas sortiment finns kläder ifrån företag som Henri Lloyd, Pelle P, Musto och Sebago. Du hittar shorts, jackor, byxor, seglarhandskar, pikétröjor och seglarskor.

En av kategorierna på Seglarshoppen är accessoarer. Här finns det som gör din seglaroutfit komplett som kepsar och väskor. Flera av de väskor som säljs är anpassade för att klara livet till sjöss och är därmed vattentåliga.

I avdelningen säkerhet hittar du ett brett utbud av flytvästar av märket Baltic. Det finns flytvästar i flera olika modeller och prisklasser för både vuxna, barn och husdjur.

På Seglarshoppens hemsida så finns det en egen avdelning för sjöställ, d.v.s. jackor och byxor som är vind- och vattentåliga samt lämpliga kläder att ha under ditt sjöställ.

Det finns också en kategori på Seglarshoppens hemsida som innehåller de olika varumärken som butiken erbjuder. Där kan du läsa mer om varje varumärke hos Seglarshoppen samt se vilka olika produkter som finns av Pelle P, Henri Lloyd, Sail Racing och de andra varumärkena.

Att handla hos Seglarshoppen är enkelt och säkert. När du har bestämt dig för vad du vill ha så har du allt samlat i din digitala varukorg. Företaget samarbetar med Klarna Checkout och du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder.

För att se aktuella erbjudanden och nyheter ifrån Seglarshoppen så kan du skriva upp dig på deras nyhetsbrev på hemsidan. Du kan även följa butiken på Instagram – ett enkelt sätt att få marin inspiration i din vardag.