Nätbingo blir allt mer populärt för varje år som går

Nätbingo blir allt mer populärt för varje år som går. Folk i alla åldrar och från alla tänkbara bakgrunder uppskattar spelets spänning och enkelhet. För dig som vill prova på nätbingo finns det ett flertal bra alternativ. Svenska Spel, Miss Bingo, Mariabingo, Caliberbingo, Amigo Bingo och Unibet Bingo är alla seriösa spelombud som erbjuder bingo. Om du vill läsa mer om nätbingo och var du kan spela det, surfa då in på bingononstop.se.

Bingo har alltid först och främst varit ett sällskapsspel. Människor samlades i bingolokalen både för att spela och umgås. På nätbingosajterna har direktkontakten bytts ut mot chattrum. Det är ett enkelt och kravfritt sätt att umgås. Om du inte gillar dina medspelare är det ju bara att byta bingorum.

När man handlar eller spelar på nätet ska man alltid vara försiktig. Besök endast sajter som du vet att du kan lita på. Vi på www.bingononstop arbetar endast med spelombud som är seriösa och som uppfyller de mest rigorösa säkerhetsrutinerna. Med vår hjälp är du i goda händer och kan njuta av spelandet istället för att oroa dig.

Bingo är enkelt. Varje spelare har minst en bricka med 25 nummer, i 5 rader och 5 kolumner. När utroparen dragit ett nummer kollar du om det finns på din bricka. Om så är fallet, markera då den rutan. När du fått fem i rad, vare sig det är vågrätt, lodrätt eller diagonalt, så ropar du ”bingo”. När du spelar nätbingo trycker du förstås på en knapp istället för att ropa. Läs mer om nätbingo på www.bingogubben.se.