Städning hemma i Stockholm

“Det känns lite lustigt ,så här i efterhand, att berätta om hur det började. Men det var faktiskt så att min man gav det till mig, eller rättare sagt till oss, i julklapp. Han tyckte att vi hade kämpat på med både förvärvsarbete, föräldraskap och skötsel av huset i så många år att vi var värda en paus. Ett litet andrum där vi kunde få tid över till sånt vi tycker känns kul. Så nu har vi fått möjligt att göra lite kortare resor och även kunna ägna oss åt våra fritidssysslor, såsom fiske, att campa och annat.

Det handlar om tid. Tiden är en bristvara i dag. I alla fall om man har stor familj, med allt vad det innebär. Det som är så himla bra är att man kan anpassa den här tjänsten, så att den täcker just våra behov. Och sedan även ändra längs vägen, när tillvaron inte ser exakt likadan ut längre. I början var det mest hemstädning och städhjälp med kök och badrum som var aktuellt för vår del. Men sen har vi blivit lite latare, haha, så nu får de komma hit och städa hela huset. Det känns verkligen värt pengarna, för vår del. Jag tänker även prova att lägga till hjälp med tvätt och strykning, vilket ju kan vara ganska tidskrävande moment, stundtals”.

Detta är en av de många solskenshistorier man kan få höra om man driver ett städföretag. “Ja, det är inte alls ovanligt att vi får den här typen av feedback”, säger Peter Svanborg, VD för städning stockholm Hjälp Hemma AB. Ett av de företag som tillhandahåller hushållsnära tjänster. “Sådana uttalanden är ju extra kul att få ta del av” tillägger han. “Visst är det roligt när vi får höra att man är nöjd med våra tjänster. Men när männsikor berättar att det gör verklig skillnad i hur dom upplever sin vardag, då känns det riktigt meningsfullt att vara verksam i den här branschen”, avslutar Peter. besök www.hjalphemma.se för mer info.