Under vintermånaderna håller kylan stora delar av Sverige i ett järngrepp.

Under vintermånaderna håller kylan stora delar av Sverige i ett järngrepp. För många är det plågsamt att ta sig till jobbet eller föreläsningen på morgonen. Än värre är situationen för de som måste arbeta utomhus. Gör ett medvetet val nästa gång du köper nya ytterkläder. Canada Goose har tagit fram jackor som passar alla vinterklimat. Gå in på www.canadagoosejacka.se och läs mer om dess produkter.

Sedan starten 1957 har Canada Goose stått för kvalitet och stil. Plaggen är inte utankostnad, men de är en investering som lönar sig med tiden. Den som köper en Canada Goose och sköter den behöver aldrig mer köpa en ny jacka. Idag är det enkelt att handla Canada Goose-produkter på nätet. Ett flertal e-butiker erbjuder Canada Gooses jackor, västar, hattar och handskar. Via www.canadagoosejacka.se hittar du snabbt var du kan hitta det bästa priserna.

Canada Goose arbetar med dun på grund av dess fantastiska förmåga att absorbera värme. På varje enskilt dun sitter omkring 2 miljoner små så kallade ståndarsträngar. När dessa snos samman bildas ett stort antal luftfickor som sluter inne värmen.

Vem du handlar av har betydelse. Alltfler väljer idag att handla av företag som intar tydliga etiska positioner. Canada Goose arbetar med ett flertal miljöprojekt och sociala initiativ. Företaget är medlem av The Conservation Alliance och arbetar även nära med organisationer som Polar Bears International (PBT). Exempelvis utvecklade man en produktserie vars intäkter delvis gick till arbetet för att rädda isbjörnsstammen. För ett mer medveten val, handla av Canada Goose på ex outlet!